پرش لینک ها

کد کارگاهی بیمه چیست؟

کد کارگاهی بیمه چیست؟

کد کارگاهی یک عدد ده رقمی است. کد کارگاه به کارگاهی اختصاص می یابد که در آن کارفرما دارای کارکنانی می باشد که در آن کار کرده و توسط کارفرما بیمه شده اند و مزد دریافت می کنند.

 

برای مثال کد 0192650127 یک کد کارگاه است که سه رقم اول از سمت چپ نشان دهنده شعبه بیمه کارفرما، سه رقم دوم از سمت چپ نشان دهنده زمینه فعالیت کارفرما در کارگاه و چهار رقم آخر نشان دهنده شماره پرونده است به این معنی که فرد چندمین مراجعه کننده از این فعالیت برای اخذ کد کارگاهی می باشد.

شرایط و مدارک لازم برای گرفتن کد کارگاهی بیمه تامین اجتماعی

بعد از ثبت شرکت‌تان یکی از مهم‌ترین کارهایی که باید انجام بدهید، مراجعه به سازمان تأمین اجتماعی و گرفتن کد کارگاهیست. بعد از گرفتن کد کارگاهی، افراد شاغل در شرکت‌تان را معرفی می‌کنید و لیست بیمه‌شان را رد می‌کنید

 

بهترین زمان برای مراجعه و گرفتن کد کارگاهی ۱۵ روز بعد از ثبت شرکت است. به نزدیک‌ترین شعبه حوالی شرکت خود مراجعه کنید، و به واحد بازرسی شعبه بروید. آدرس محل فعالیت خود را تائید کنید و بعد فرم تشکیل پرونده مطالباتی را بگیرید. فرم را پرکنید و با مدارکی که در ادامه اشاره می‌کنیم دوباره به شعبه بروید. (برای تائید اطلاعات شرکت و نوع فعالیت شرکت‌تان، نیاز دارید دوباره به شعبه بروید).

واحد بازرسی شعبه بروید. آدرس محل فعالیت خود را تائید کنید و بعد فرم تشکیل پرونده مطالباتی را بگیرید. فرم را پرکنید و با مدارکی که در ادامه اشاره می‌کنیم دوباره به شعبه بروید. (برای تائید اطلاعات شرکت و نوع فعالیت شرکت‌تان، نیاز دارید دوباره به شعبه بروید).

مدارک لازم برای گرفتن کد کارگاه (اشخاص حقوقی)

نامه اعلام تأسیس شرکت

 

اصل و تصویر روزنامه رسمی متضمن آگهی تاسیس شرکت و هرگونه آگهی تغییرات

 

اصل و تصویر اظهارنامه ثبت شرکت‌ها و یا موافقت اصولی

 

اصل و تصویر تمام صفحات اساس‌نامه

 

اصل و تصویر سند مالکیت یا اجاره‌نامه محل شرکت

 

تصویر قبض تلفن

 

مدارک لازم برای گرفتن کد کارگاه (اشخاص حقیقی)

اصل و تصویر پروانه کسب، تولید، بهره‌برداری، اجازه کار و یا عوارض نوسازی و مشاغل سال گذشته شهرداری

 

اصل و تصویر سند مالکیت، حقوق صنفی، سرقفلی، اجاره‌نامه

 

اصل و تصویر مدارک شراکت و بهره‌برداری در صورت وجود شریک

 

اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی کارفرما

 

اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی مالک

 

قبوض آب، برق، تلفن، در صورتی که کارگاه فاقد جواز کسب است.

بعد انجام مراحل بالا و پس از شناسایی کارگاه و تعداد کارگران شاغل در شرکت، پرونده کارگاه شما تشکیل می‌شود و شماره کارگاه به شما اختصاص می‌یابد.

 

ارسال لیست کارکنان هر چه زودتر

شما به‌عنوان کارفرما باید هرماه، لیست کارگران مشمول قانون تأمین اجتماعی را بدون در نظر گرفتن  نوع قراردادشان و ترتیب استخدام‌شان و… حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان تأمین اجتماعی بفرستید.

 

دریافت شماره بیمه کارکنان

نکته‌ای که باید حتماً توجه کنید این است که زمانی که اولین لیست بیمه را می‌خواهید تحویل بدهید، باید اصل و تصویر شناسنامه تمام کارکنان شرکت خود را به واحد نام‌نویسی شعبه خود ارائه دهید تا شماره بیمه کارکنان را دریافت کنید تا کارکنان‌تان بتوانند از خدمات و مزایای بیمه استفاده کنند.

چقدر طول می‌کشد که کد کارگاه بگیریم؟

بعد از ارائه مدارک و تکمیل مراحل بالا از کارگاه شما بازرسی  به عمل می‌آید و درنهایت حداکثر تا ۳۰ روز، کد کارگاه به آدرس شرکت‌تان ارسال می‌شود.